Συνεργασίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις για το BowTie Pro™ ή για τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλώς ήρθατε στη σελίδα συνεργασιών της ιστοσελίδας μας.

Ενδιαφερόμαστε για συνεργάτες ή εταιρείες που θέλουν να συμμετάσχουν στο έργο της RESQ Consulting, να βοηθήσουν στην επέκταση των υπηρεσιών και των περιοχών δραστηριοποίησης. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει:

  • Υποστήριξη στην ανάπτυξη της κύριας επιχειρηματικής μας δραστηριότητας
  • Προσθήκη συμπληρωματικών υπηρεσιών στο πορτφόλιο μας
  • Δημιουργία σχέσεων σε νέες περιοχές σε όλο τον κόσμοd

Το Bow Tie Pro είναι ένας κορυφαίος πάροχος της ανάλυσης Bowtie που οδηγεί σε ALARP, LOPA και Human Factors.

Οι συνεργάτες μας έχουν πολυετή εμπειρία εργασίας στην υποστήριξη των δραστηριοτήτων των πελατών μας σε όλο τον κόσμο στον τομέα της μηχανικής και των έργων.

Η εμπειρία και η γνώση των συνεργατών μας δηλώνει ότι μπορούμε να έχουμε άμεσο και θετικό αντίκτυπο στα έργα που αναλαμβάνουμε. Επικεντρωνόμαστε στο να εξασφαλίζουμε το ίδιο επίπεδο ποιότητας στον τομέα της υποστήριξης με εκείνο των συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εκπαίδευσης.

Κερδίσαμε τη φήμη μας για την ευέλικτη προσέγγιση μας στη συνεργασία με τους πελάτες μας, καθώς και για τη συνδυαστική υποστήριξη μέσω των συμβούλων από τα γραφεία μας.

Καλωσορίζουμε τις αιτήσεις και τις ερωτήσεις σας, τις οποίες θα διαχειριστούμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Εάν θέλετε να γίνετε συνεργάτης του Bow Tie Pro και να συνεργαστείτε σε ανάλογα έργα, στείλτε την αίτηση ή την ερώτησή σας στο ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 7646857.
Welcome
Top